21. února 2016

Trendy jaro - léto 2016


Těšíte se na jaro a léto? Já moc! Co si budeme povídat, přeci jen se lépe móda kombinuje  v teplejších měsících, už jen proto, že se k nim hodí barvy a oblečení díky dostatku světla krásně vynikne. :) A protože je jaro už za dveřmi (alespoň doufám), pojďte se podívat, které trendy budou kralovat.


Světoví módní návrháři se nechali inspirovat 70. léty, viktoriánskou érou a Španělskem. Stále jsou tedy v kurzu třásně, semiš a hippie styl. Vyznavači maximalismu si opravdu přijdou na své, díky inspiraci viktoriánskou dobou se budou nosit volány, balonové rukávy a vysoké límce. Barva béžová, pastelová růžová a modrá.


Temperamentní Španělsko zase přinese rudou, černou, květiny a výrazné šperky. Můžete být vášnivá Femme Fatale nebo něžná romantička. :)


Ani vyznavačky minimalismu se nemusejí bát. I pro ně se v "HOT" trendech nadcházející sezóny něco najde. Hlavním pilířem bude bílá košile všech možných střihů a délek a takzvané Flat mule - nebo-li placaté boty, pantofle s uzavřenou špičkou. Vzpomínáte? To byl velký hit před cca deseti lety. A je to tu zas! :)



A víte co se ještě vrátilo!? Satén a krajka jako hlavní součást oděvu. Musím říct, že saténové šatičky lemované krajkou a přes ně huňatý svetr, vypadá vážně sexy! :) Pokud jste odvážná vyjděte si klidně v šatech připomínající noční košilku. Určitě jste zaznamenaly, že "pyžamový look" je vidět čím dál častěji. 



A na závěr? Letět budou také Paperbag waist - pas jako papírový pytlík, to znamená, že kalhoty, nebo sukně, jsou v pase přepásány páskem, stuhou, lanem a nad ním vznikne nařasení. Je to krásný jednoduchý detail.


A nový tvar kabelky zvaný Halfmoon bag.

Pictures: Pinterest

Já určitě budu pátrat po nějaké bílé košili s balonovými rukávy. To je moje "Must have". A co bude to vaše? :)

Mějte se krásně, 
                     









Žádné komentáře:

Okomentovat