4. dubna 2016

7 tipů na jarní obuv

Zdroj: Pinterest
Už jste s prvními jarními paprsky přehodili sezónní oblečení a obuv? Já ještě ne, ale už teď vím, že bude potřeba doplnit jarní botník o nové aktuální kousky. I letos se dál budou nosit osvědčené a léty prověřené kousky, ale návrháři jim dali aktuální prvky pro letošní jaro-léto a co si budeme povídat, to je dobrý důvod udělat si v botníku alespoň jedno místo na nové botičky. :)
Vzpomínáte na dětský film Bota jménem Melichar a na zlatý Hromnice!? Tak jako způsobily rozruch před 33 lety ve filmu, tak stejný s nimi způsobíte i nyní. Metalické tóny jsou jedním z hitů sezóny. Co se ještě vrátilo, to je platforma. Pamatuju si, že byla hodně aktuální kolem roku 1999 a čím vyšší platforma byla, tím lépe. :)))


Platforma patří také do 70. let, boho stylu a k dřevákům. Vaše nohy budou dlouhé až do nebe a jednoduchý outfit s nimi zajímavý. Za mne, je to určitě "must have" letošního jara - léta. Do sedmdesátek jsem se vyloženě zamilovala. :)

Vše co se v módě vrací, má sice stejný základ, ale "ingredience" se mění a přizpůsobují současným trendům a potřebám. Ingredience = materiály, střihy, barvy. Případně se z daného období vezme jen jeden výrazný prvek a napasuje se na aktuální věc. To se přesně stalo v případě, kdy si návrháři vzali prvky z etna, jako je šněrování, barvičky, střapce a přidali je například k lodičkám.



Pokud jste zamilované do balerín, klidně u nich zůstaňte, ale pořiďte si je v nějaké aktuální verzi, zkuste třeba metalické nebo do špičky. :)

Zdroj: Asos
Máte-li raději sportovnější styl, zkuste nové střihy a barvy espadrilek nebo můžete vyměnit kecky za polobotky v pánském stylu.

Zdroj: Asos
Zdroj: Asos
Co ale určitě neschovávejte se zimním oblečením, to jsou kotníčkové boty. Využijte je v chladnějších dnech. Krásně budou vypadat se skinny ripped džíny, kvalitním bavlněným trikem a blejzrem. Pokud mají třeba zajímavý podpatek, máte jeden z aktuálních trendů. V kurzu je také westernový styl, který zejména u kotníčkových bot nebude problém najít. Mě osobně se líbí ty s otevřenou špičkou. :)

Zdroj: Asos
Které boty z aktuálních trendů budou mít čestné místo ve vašem botníku? :)


Krásný den




Žádné komentáře:

Okomentovat